As Union

“A&S UNION” D.O.O. iz Subotice je preduzeće koje je osnovano 1992.godine,kao d.o.o.društvo. Bavi se trgovinom na veliko i malo, export-import, zastupanje i pružanje intelektualnih usluga. U okviru sektora intelektualnih usluga ima Zavod za nove tehnologije u poljoprivredi i šumarstvu. Prateći trend dugoročnog razvoja u poljoprivrednoj proizvodnji od samog osnivanja je nosilac progresivnog razvoja novih tehnologija na području Srbije. U neposrednom je kontaktu i ugovorenoj saradnji sa domaćim i stranim naučnim ustanovama.

Reference u poslu su najvećim delom vezane za razvoj i unapređenje poljoprivredne, voćarskovinogradarske, povrtarske i šumarske proizvodnje.

Preduzeće “A&S UNION” D.O.O. je nosilac posla vezanog za: izradu programa i elaborata za tehnologije iz predmeta rada preduzeća,pružanje intelektualnih usluga, organizaciju savetovanja i seminara , operativno izvođenje radova u procesu mulčiranje zemljišta plastičnom folijom, sadnja biljaka na plastičnoj foliji / Paulownia, Goji / , snabdevanje repromaterijalom za sve tehnologije koje zastupamo. Posedujemo sertifikate za obuku proizvođača iz oblasti organske proizvodnje.

Stevan Bošnjak

Vlasnik

Anastazija Erdedi

Vlasnik

Način i oblik operativnog delovanja preduzeća

Od usluga i servisa koje Zavod za razvoj pruža postojećim i budućim poljoprivrednicima, njihovim udruženjima i zadrugama, kao i prerađivačima možemo izdvojiti: obezbeđenje i isporuka sertifikovanog setvenog i sadnog materijala, repromaterijala, informisanje, pružanje savetodavnih usluga u vezi prestruktuiranja i rejonizacija proizvodnje, umrežavanje, edukaciju, povezivanje sa domaćim i stranim donatorima, promociju potencijala, brendova i usluga.

Krajnji cilj svih aktivnosti Zavoda je potpuna iskorišćenost potencijala u oblasti novih tehnologija u: poljoprivredi, povrtarstvu, voćarstvu, vinogradarstvu, šumarstvu i svim drugim oblicima koji se naslanjaju na ovaj tip proizvodnje.

Kako do nas

Potrebna vam je pomoć u izboru sadnica i održavanju? Javite nam se: